VERKTØYMASKINER
Vi spesialiserer oss i å levere større maskiner med høye krav til produktivitet og presisjon. Våre leverenadører er utelukkende europeiske, noe som gjør at kommunikasjon mellom kunde og produsent er uproblematisk. Også tilgjengelighet til service og reservedeler er en fordel.

Leverandør av store møller og bor- og freseverk. Kombinasjoner av disse kan også leveres med felles pallettløsninger.
Hjemmesidene til BOST

BOST har også en egen YouTube kanal: BOST på YouTubeTsjekkisk produsent av bor- og freseverk . Høy kvalitet til riktig pris. FERMAT har de siste årene bygget seg opp en solid posisjon i Europa som leverandør av både gulv- og bordmaskiner.

 Anerkjent produsent av store dreiebenker med 2- og 4-vanger.
- Sving Ø1000-4000 mm
- Lengde opptil 25 meter
- Arbeidsstykkevekt opptil 130 tonn
- Gode på kundespesifikke løsninger
Gurutzpes hjemmesider
Italiensk produsent av vertikale produksjonsdreiebenker samt slipemaskiner for rensking av støpegods.
Leverer også kombinasjoner av de to ovennevnte.
Maus hjemmesider


Vi har har hatt MMD som samarbeidspartner i over 20 år på overhaling og reservedeler til eldre MAHO-maskiner. Nå har de også kommet med både dreiebenker og maskineringssentre under navnene PreMill og PreTurn. Maskinene leveres med styring etter ønske - Siemens / Heidenhain / Fanuc / Mitsubishi


Niles Simmons er en Tysk produsent av større produksjonsdreiebenker opptil Ø1500 og lengde opptil 7.500 mm. Maskinene kan leveres med mange kundespesifikke spesialløsninger.
Niles-Simmons hjemmesider

Unisign har mange spennende løsninger av større maskiner, både når det gjelder fresing og dreiing og en kombinasjon av disse. Ble først kjent i Norge med sine Univers-maskiner med muligheter for pendelmaskinering.
WALTER er den ledene produsenten av verktøyslipemaskiner. Maskinene er fullt styrte og man får maskiner som kan brukes til resliping og maskiner for fullskala produksjon av verktøy. Walter leverer også målemaskiner for kontroll av verktøy etter sliping.
Walters hjemmesider


Nøsteveien 43
NO-3413 LIER

Postboks 4
NO-3401 LIER

Tlf: 32 84 65 88
Epost: sture@hedloev.no